Friday, 11 January 2013

KERJA

Kerja..... ok dah 6 bulan aku bekeje..sebagai juru x-ray di Klinik Pakar Perubatan Leong.. At first aku rase happy sangat sbb dpt kje dalam bidang yang aku nak .yes! i was sooooo happy on that time! but now...hmmm i started to realize smpi bila nak gaji yg sama je...blaja penat-penat..mcm tk berbaloi..its ok ntk gain experience bagi yg fresh graduate tu ye..aku sayang dengan kos xray ni..tp nape la peluang pkejaan kurg...??? nk mohon SPA pon untill now tk ad kabar brite..haish..so sad.....harap sangat dapat call dari hospital suh dtg interview..nak sambung degree dlm kos ni sekarang lagi la payah..lagi2 pengambilan ntk juruxray dah ditutp buat sementare waktu.. tak pelah selagi aku masih boleh bersabar aku akan bersabar..insyaAllah ada rezeki tu..cuma cpt n lambat je..
ok kat bawah ni aku tunjukkan imej yang terhasil dari radiasi..
OK..sekian...
                                                                   CHEST X-RAY

                                                             

PELVIS