Monday, 27 February 2012

KAWAN??

hye! lame da ak tk bkk blog ni..bz la katekn..bz berpraktikal kat taiping ni haa...apa pendapat korang mengenai 'kawan baik,bestfriend,sahabat,bff' n so on.. ak tgk ramai org skg gne perkataan BFF..konon2 forever la tu ye..nape ramai yg lupekn kwn lame atau kwn dari skola rendah main same2..mak bpk pon dah knl kn..tup2 ble masuk ipta/ipts lupe dah dgn kwn tu..ramai yg jadi mcm tu kn..ak mmg pelik lah..bangge naa la ngn kwn baru die tu kn..culture shock ke tu name die?? ak mmg tk faham manusia yg mcm ni?? bg die kwan bek dari skola ni juz ntk suke2..gosip2..apala bongok sgt kn..baik tk pyh ckp kwn baik..lpastu ak tgk skrg byk sgt yg bangge ckp diri tu mcm retis..alahai...tah pape......ummm bagi ak la kn kwn bek ni /kwn bek dari skola rendah bermaksud kwn  yg kte dah knl perangai die..bole bace perangai die..bole tegur perangai die mane yg tk elok..same2 tegur..sbb diri masing2 tk perfect..nak yg terbaik ntk die..lpastu bile  kite ad masalah call die,die dpt bg mase die sikit ntk dgr cerite kte..bukan kite je yg dgr masalah die...








ok ni je lah entry ak ntk kali ni..kawan baik,bff,sahabat,member lame,member baru..???

No comments:

Post a Comment